Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1)
Loading...

 

Kontaktuppgifter
www.baro.nu
Telefon: 072-452 77 96
Epost: kontakt@baro.nu

 

Medlemskap
Arbetstagare
Medlemsavgift: 50-270 kr/mån

 

Bussarbetarnas Riksorganisation är en partipolitiskt oberoende och fristående fackförening för busschaufförer i Sverige. Organisation har som uppgift att förhandla fram bra arbetsförhållanden och villkor för medlemmar verksamma inom privatägd och statlig kollektivtrafik på det lokala, regionala och riksmässiga planet. Just nu är detta fackförbund relativt litet vilket naturligtvis har både fördelar och nackdelar, fördelen är att man effektivt kan driva yrkesspecifika frågor, nackdelen är att man inte har samma inflytande som de större fackförbunden Transportarbetareförbundet, Unionen och Kommunal.

 

Bussarbetarnas Riksorganisation välkomnar medlemmar i hela landet och idag lokalt förankrade verksamheter i följande områden Råsta, Söderhallen, Sundsvall, Ulricehamn/Sjuhärad, Linköping, Malung/Orsa och Ekerö.

 

BARO bildades av tre bussförare för att förbättra arbetsvillkoren för yrkesgruppen. Idag har organisationen växt till att bli ett rikstäckande fackförbund för bussförare som regleras av den svenska arbetsmarknadens lagar och regler. För att bli medlem i detta fack skall du vara anställd som bussförare och kunna uppvisa anställningsavtal eller likvärdig handling i samband med medlemsansökan.

 

Bli medlem i baro
Fördelar med Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO
  • faktaEtt litet specialiserat förbund som helhjärtat verkar för bättre arbetsförhållanden för Sveriges yrkesförare.

Alla fackliga tjänster hos Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO

Denna lista innehåller samtliga Bussarbetarnas Riksorganisation – BAROs försäkringar och avtal. Du hittar andra fackförbund med likvärdiga tjänster genom att klicka på respektive länk:

,

Är Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO fackförbund är ett bra alternativ för dig?

Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO är en lämplig fackförening för alla som arbetar inom följande yrken och branscher. Leta igenom listan och se om du hittar ditt yrke bland i listan. Du hittar även fler möjliga fackliga organisationer genom att klicka på länkarna:

BranscherYrken

,Det finns 4 Omdömen om Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO

Är Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO fackförbund bra eller dåligt? Läs tidigare omdöme eller berätta vad du tycker om deras inkomstförsäkring, akassa eller övriga försäkringar och villkor. Recensera, kommentera eller ställ en fråga.

Recensera Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO

Skriv vad du tycker och tänker om Bussarbetarnas Riksorganisation – BARO eller ställ en fråga om något du undrar över.Fackförbunden - information om samtliga fackföreningar i Sverige © 2020
  Kontakt | Cookies | Friskrivning | Om Fackförbunden.se

Spexer AB | Org nr: 556971-8926 | Vidkärrsallén, 416 75 Göteborg